[launch_navigation style=”3″ font_size=”9″ font_family=”Raleway” font_style=”300″ font_color=”#ffffff” font_spacing=”-2″ font_shadow=”none”][/launch_navigation]

Kérlek oszd meg velem, hogy érdekel-e ez a téma

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_font=”Raleway” bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]Ha úgy döntenél, hogy Te is szívesen világot látnál, – új emberekkel, kultúrákkal szeretnél megismerkedni – de nem igazán tudod, hogyan kezdj neki, akkor van számodra itt valami!

Még mindig blokádok vannak a fejedben az utazásról? (ez túl drága nekem, erre nincs pénzem, nem bízol eléggé magadban, félsz önmagadtól vagy az ismeretlentől?

Egy új videókurzust tervezek az utazásról nem csak utazóknak. De a Te segítségedre is szükségem van!

Kérlek írd meg lent kommentben, hogy melyek azok az utazással kapcsolatos témák, amelyek érdekelnek – amit mindenképp tudni szeretnél, csak eddig féltél megkérdezni – vagy mert még soha sehol nem beszéltek róla.

Nagyon örülnék neki, ha ezt a szuper Világutazó projektet együtt készítenénk el, hogy ezzel másoknak is segítsünk beteljesíteni az álmait. De a legfontosabb, hogy a Te álmaidat is beteljesítsd.

Első lépés #1: Görgess le és írd meg kommentben, hogy melyik az a téma ami lázba hoz, amit mindenképp tudni akarsz. Ìrd meg nekem a Te problémádat az utazással kapcsolatban! 

Èn mindenképpen figyelembe fogom venni. (Elolvasok minden kommentet)[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”14″ font_font=”Raleway” top_padding=”5″ bottom_padding=”5″ top_margin=”5″ bottom_margin=”5″]Velem és együtt
Hausel Dóra (www.eljvidaman.com)[/text_block]
[fb_comments style=”light” title=”%E2%AC%87%F0%9F%92%AC%E2%AC%87″ hide_like=”Y” lang=”hu_HU” posts_number=”20″ src_url=”http%3A%2F%2Feljvidaman.com%2Fvideokurzus%2F” width=”940″ order=”time”]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük