Egy számomra fontos interjút szeretnék veletek megosztani.

Jó Andrea egy olyan pedagógus, aki a történelem könyvet lerakva érzelemneveléssel és önismerettel kezdett el foglalkozni. Elvégezte a Mentálhigéniás szakot a Semmelweis Egyetemen és azóta próbál a kamaszokon segíteni, és minél több emberbe lelket önteni.

 

Megalapította egykori diákjaival a Find Your Way nevezetű oldalt. Ezen a site-on próbálnak minél szélesebb körben segítséget nyújtani azoknak, akik érzelmileg, testileg és lelkileg is segítő kezekre szorulnak.

Ebben a rövid interjúban két fontos témát boncolgatunk.

  1. Miért van az, hogy manapság az embereknek alig van energiájuk, vitalitásuk, ehelyett türelmetlenek és erőszakossá válnak? Miből gyökerezhetnek ezek a problémák?
  2. Mindennapjainkat behálózza a félelem. Mi a félelem és hogyan tudnánk ellene védekezni?

 

Andi mesél legújabb oldaláról, a Find Your Way-ről. Miért alapították meg? Miben tud ez az embereknek segíteni? Miben más, mint a legtöbb személyiségfejlesztő tréning?

 

Fogadjátok sok szeretettel. Remélem tudunk nektek segíteni.

Elérhetőség: http://findyourway.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/findyourway.hu/

 

 

[video_player type=”youtube” width=”640″ height=”360″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj1pb1hXMzJUWXFNWSZ0PTYxcw==[/video_player]

Dora

Dóra vagyok. Imádom az embereket, kúltúrákat, a zenét. Legföbb életcélom, hogy segítsek az embereknek megtalálni önmagukat. Nem hiszem, hogy bármiféle diplomai vagy szakképesítésre lenne szükségem ahhoz, hogy valamiröl írjak. Fontosnak tartom a tanulás minden módját, a kreativitást a szabad gondolkodást.

Itt megtalálsz Facebookon ->

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük