Már viszonylag sokszor említettem milyen fontos is a helyes légzés és, hogy mennyi mindenben tud az ember segítségére lenni a mindennapokban.

Most szeretnék megosztani veled egy gyakorlatot és az egyik kedvenc jóga típust: ez a Kundalini jóga. A kundalini jóga más tipusú jógához képest inkább a belső békére, tudatos felismerésre koncentrál.

Megtalálni az egyensúlyt, segít a koncentrációban és különböző stressz helyzetekben. Ebben a rövid videóban megosztok veled 3 gyakorlatot, amit te is otthon elvégezhetsz.

[video_player type=”youtube” width=”640″ height=”360″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj1DRXhnb0o0LUhDbyZmZWF0dXJlPXlvdXR1LmJl[/video_player]

 

Namaste

Dóra

 

Dora

Dóra vagyok. Imádom az embereket, kúltúrákat, a zenét. Legföbb életcélom, hogy segítsek az embereknek megtalálni önmagukat. Nem hiszem, hogy bármiféle diplomai vagy szakképesítésre lenne szükségem ahhoz, hogy valamiröl írjak. Fontosnak tartom a tanulás minden módját, a kreativitást a szabad gondolkodást.

Itt megtalálsz Facebookon ->

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük