Ismét egy Podcast meditációval készültem, amit összekötöttem egy kis élménybeszámolóval is. Mióta megérkeztem Thaiföldre sok minden nem történt, azon kívűl, hogy nem tudtam újabb videót készíteni a sok esőzés miatt.

Elkezdtem azonban naplót írni amiben inkább az adott napon jelentkező érzéseimről számolok be.

A napjaim most rendkívűl gyorsan telnek, annyira, hogy észre sem veszem. Nem tudom milyen nap van, hány óra melyik hét. Azt hiszem ez teljesen normális ilyenkor.

Összecsúszik most minden, amit remélek, hogy nem fog sokáig tartani és sikerül összeszednem magam teljes egészében. Ebben a podcastben most mesélek egy kicsit az utazásról és meditálunk is egy kicsit.

[video_player type=”youtube” width=”640″ height=”360″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj1FNWkydUZzRzBoaw==[/video_player]

 

Szép napot nektek!

Sok szeretettel: Dóra

Dora

Dóra vagyok. Imádom az embereket, kúltúrákat, a zenét. Legföbb életcélom, hogy segítsek az embereknek megtalálni önmagukat. Nem hiszem, hogy bármiféle diplomai vagy szakképesítésre lenne szükségem ahhoz, hogy valamiröl írjak. Fontosnak tartom a tanulás minden módját, a kreativitást a szabad gondolkodást.

Itt megtalálsz Facebookon ->

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük