Szabadon a Világban #1 – Biztonságos Vagyon Megőrzés Arany & Ezüst

Miért szenved a legtöbb ember nagy szegénységben? Miért van az, hogy az összes megtakarítás amit a legtöbb ember öreg korára összekapargat egyszerre már nem ér semmit?

Erre több válasz is létezik.

A legtöbben még mindig azt hiszik, hogy a papírpénz biztonságot ad. Egy egész életen át dolgozol és gyűjtögeted a kis vagyonodat, – már aki megtudja tenni – hogy majd ha nyúgdíjba mész, békében, örömben és boldogságban töltheted a hátralevő életedet. Majd ha elég pénzt összegyűjtöttél, akkor elindulhatsz a nagy utazásodra.

Na pfuu. Szerinted hányan indulnak el nyugdíjazásuk után utazni és bejárni a világot? Hány ember mondhatja mostanra el , hogy neki nincsenek adósságai és gondtalanul tudja élvezni az életet?

Kevesen, mert a rendszer amiben élünk nem is nagyon engedi, hogy Te boldogan, gondok és adósságok nélkül tedd ezt.

Sokan azt hiszik, hogy a papírpénz az, amit mindenáron gyűjtögetni kell egy életen át. Elgondolkodtál már egyáltalán azon, hogy amit Te nagy nehezen kemény munkával megkerestél az nem más csak papír? Ennek a papírnak lényegében semmi értéke nincs?

Akkor is gyűjtögetnél, ha azt mondanák neked, – ez holnapra már egy fikarcnyit sem fog érni? – Mindent elveszíthetsz, minden centet, egyik napról a másikra?

A legtöbben most ezt az egészet hülyeségnek tartják és nem értenek egyet velem, inkább tárgyakkal és papírfecnikkel boldogulnak tovább, ahelyett, hogy valódi értékekbe fektetnének.

Mit nevezhetünk valódi értéknek?

  • Ingatlanok
  • Dohány
  • Arany
  • Ezüst
  • Gyémánt

Az aranyat, az ezüstöt, a dohányt, a rizst stb. Olyan tárgyaknak nevezett árupénzek, amelyek külső értékcsökkenési értéke mellett olyan belső értékeket tartalmaznak, amely független a kormányzati szabályozásoktól.

A következő videóban kicsit bővebben beszélek a témáról.

Sok szeretettel: Dóra

 

 

About The Author

Dora

Dóra vagyok. Imádom az embereket, kúltúrákat, a zenét. Legföbb életcélom, hogy segítsek az embereknek megtalálni önmagukat. Nem hiszem, hogy bármiféle diplomai vagy szakképesítésre lenne szükségem ahhoz, hogy valamiröl írjak. Fontosnak tartom a tanulás minden módját, a kreativitást a szabad gondolkodást. Itt megtalálsz Facebookon ->

Mi a Te véleményed?

Leave A Response

* Denotes Required Field