Miért Utazz Csak Kézi Poggyásszal!

Világutazó vagy Te is? vagy csak szimplán szeretsz ide-oda barangolni a világban? Bizonytalan vagy abban mit vigyél magaddal, mi az ideális hátizsák számodra, ami praktikus, könnyű. Nem kell bajlódni és kilóméteres sorban a csomagodra várni? Akkor ez a cikk Neked szól 🙂

Milyen az ideális Hátizsák?

 

Ha már eldöntötted, hogy világgá mész akkor szükséged lesz biztosan rá. Mindenki szeretne jó döntéseket hozni, nem akarsz ráfizetni arra, ha esetleg nem az elképzeléseidnek megfelelően sikerült választanod. Mire kell figyelni ha elmész hátizsákot venni?

  • Könnyű legyen, rugalmas!
  • Olyan csomagtérrel legyen felszerelve, amit belülről rögzíteni lehet egy csattal. (hogy a ruháid ne csúszkáljanak össze)!
  • Dupla cipzárral felszerelt, amit esetlegesen lakattal le lehet zárni.(illetéktelen kezekbe ne kerülhessen)!
  • Megfeleljen a kézipoggyász méreteinek! 54x36x20cm
  • Elöl a deréknál összecsatolható legyen, hogy kényelmesen lehessen akár túra alatt is viselni.
  • A hát részt lehessen jól állítani, kényelmes viselet érdekében.

A hátizsák piacon rengeteg féle, márkájú, színű, formájú és egyébb hiper-szuper dologgal felszerelt táskák közül lehet választani. Az ember azt se tudja melyiket válassza. Szerintem fontos, hogy ne csináljunk azért akkora nagy ügyet belőle. Először is Neked kell eldöntened, hogy amit veszel azt 100%-ban ki tudod e használni. A funkciójának megfelelően válasszunk inkább.

Persze megkérdezhetjük ismerőseinket, akik már voltak hosszú úton, hogy ők mit ajánlanak, de a végső lépés a Tiéd.

Én a nagy túrázásaim alkalmával, mindig az alkatomhoz illő, kényelmes hátizsákot választottam. Ez a Quecha márkájú hátizsák volt, 70 l-es űrtartalmú. Egy nö számára szerintem ez elég. Próbáljunk meg minimalisztikusan élni. Felesleges ezer dolgot magaddal vinni, mert úgy sem lesz rá szükséged. (tapasztalat csak) de rám nem kell hallgatni.

Tudom nőknél ez nagyon nehéz feladat. Talán a férfiaknál kicsit könnyebb a helyzet. 🙂

Én azért ajánlom a kézipoggyász méretű hátizsákokat, mert így ha sokat utazol, esetleg többször kell átszállnod. Egyik országból a másikba kell repülnöd, akkor olcsóbban tudsz repjegyhez is jutni, ami nagy előny szerintem.

A következő videóban bemutatok egy hátizsákot (Cabin Max Equator) amit most rendeltem. A videó alatt, minden információ megtalálható, ami szükséges hozzá.

 

Itt találod a hátizsákot: http://amzn.to/2ezz71R
– a nyelvet át tudod állítani angolra fent a jobb oldalon. Amazon egy nagyon begbízható oldal. Ezt a hátizsákot külföldröl rendeltem és nem kellett szállítási költséget fizetnem. ( nem minden termékre érvényes)

Ebben videóban bemuatok egy Hátizsákot, amit kézi poggyászként is tudsz használni, ha nem szeretnél mindig ezer dolgot magaddal cipelni.

Ha kézi poggyásszal utazol, az elönye az, hogy könnyebb, nem kell folyton a poggyászra várni. Így olcsóbban tudsz repülön utazni.

Ha kicsit kényekmesebb viseletü hátizsákot szeretnél akkor tudok egy másikat is ajánlani neked: -> Praktikus gurulós hátizsák

 

About The Author

Dora

Dóra vagyok. Imádom az embereket, kúltúrákat, a zenét. Legföbb életcélom, hogy segítsek az embereknek megtalálni önmagukat. Nem hiszem, hogy bármiféle diplomai vagy szakképesítésre lenne szükségem ahhoz, hogy valamiröl írjak. Fontosnak tartom a tanulás minden módját, a kreativitást a szabad gondolkodást. Itt megtalálsz Facebookon ->

Mi a Te véleményed?

Leave A Response

* Denotes Required Field