Legújabb E-könyvem az Egészségnapló:

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_font=”Georgia” font_color=”%23ffffff” font_shadow=”none” width=”620″ line_height=”31″]

Szeretnéd energikusan indítani a napodat? Szeretnéd tudni, hogyan készíts magadnak dezodort vagy fogkrémet? Megosztok veled 5 receptet ami segít abban, hogy kivülről és belülről egyaránt megtisztulj és ezáltal jobban érezd magad a bőrödben.

 

[/text_block]

Igen megvásárolom csak 1000 Ft

4 meditációs gyakorlat csak neked

Mi vár rád ebben az E-könyvben?

 • Lelked egészségéért

  Az első részben bemutatok neked 6 összetevőt ami a Te konyhádból sem hiányozhat.

  Fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk magunkra és felismerjük mennyi természetes összetevöjű növény és anyag létezik körülöttünk amellyek megkönnyíthetik a mindennapjainkat és a pénztárcánk sem marad üresen.

  Segíts testednek és lelkednek egyaránt, hogy megtisztuljon a mindennapos stressztől, környezeti hatásoktól és a felhalmozott méreganyagoktól.

 • Tested egészségéért

  Szeretnéd, hogy természetes összetevőjű anyagok felhasználásával egy pillanat alatt ragyagó fehérré varázsold a fogaidat? esetleg nem szeretnél már kémiai dezodorokat sem használni?

  Szeretnéd tudni hogyan készíts magadnak fogkrémet vagy dezodort? Akkor ebből a rövid könyvből ezt megtudhatod és otthon el is készítheted pofon egyszerűen.

   

Igen megvásárolom

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”14″ top_padding=”5″ width=”940″]

Az e-könyv elérhetővé válik számodra a fizetést követően

[/text_block]