Sziasztok itten vagyok egy újabb résszel.

Már túl vagyok a 3. és 4.napon itt Cipruson és sok élménnyel és tudással gazdagodtam eddig. Rájöttem, hogy Ciprus nem is olyan rossz hely és vannak dolgok ami miatt nem csak nyaralni jó ide járni, hanem mondjuk céget alapítani is. 🙂

Nem tudom említettem-e már, de a Digitális Nomád oldalamon ilyen és ehhez kapcsolódó témákról fogok írni és videókat készíteni.

Szóval ha érdekel titeket akkor az látogassatok el arra az oldalamra is!

->Digitális Nomádok.com

[headline style=”1″ font_size=”31″ font_font=”Raleway” font_color=”%2392ca7d” font_shadow=”none” align=”center” headline_tag=”h2″]Sokszínű Ciprus[/headline]

Èn abszolút hiányolom a helyi embereket a szép zöldbe borított tájat, erdőket, mezőket. Itt valahogy minden sivár és kopár, mintha a sivatagban lennénk, vagy is inkább hasonlít egy amerikai vadnyugati filmre.

Bár még nem voltam mindenhol – a sziget sok más lehetőséget rejt magában – ahhoz hogy megismerjem még van 1 hetem körülbelül.

Az egyik ilyen nagyon szép és ámulatba ejtő része a szigetnek az Ayia Napa a sziget legkeletibb részén helyzekedik el. A tenger gyönyörű szép türkiz-zöldes smaragdos színű.

A tenger hullámjai hatalmas erővel csapódnak fel a sziklatömbökre, ilyesztő látvány. 🙂 Ami szerintem igazán lenyűgöző volt az a sziklsszerű korallok amelyek hegyes csúcsai igen nagy baleseteket tudnak okozni – így jártam én is – 🙁

Nyugi azért túl éltem, de nem árt óvatosnak lenni. Ha kíváncsiak vagytok mi minden történt és hol voltam, akkor nézzétek meg a legújabb rövid videómat!

[video_player type=”youtube” width=”640″ height=”360″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj0yaXVacUxUbTE1UQ==[/video_player]

Jó szórakozást!

Puszi

 

Dora

Dóra vagyok. Imádom az embereket, kúltúrákat, a zenét. Legföbb életcélom, hogy segítsek az embereknek megtalálni önmagukat. Nem hiszem, hogy bármiféle diplomai vagy szakképesítésre lenne szükségem ahhoz, hogy valamiröl írjak. Fontosnak tartom a tanulás minden módját, a kreativitást a szabad gondolkodást.

Itt megtalálsz Facebookon ->

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük