Sziasztok itt vagyok egy újabb résszel. Tegnapelőtt este szerencsésen megérkeztünk. Az ismerősünk már várt ránk és elhoztuk az autónkat is.

Reggel 7 körül keltem annak ellenére, hogy elég későn feküdtem le. Valahogy a hosszú utazás miatt sem voltam nagyon álmos. A szokásos légzőgyakorlatom és fürcsizés után neki álltam az első videót készíteni nektek.

Azt persze nem tudom garantálni, hogy minden nap fogok videót készíteni, ez attól függ milyen kedvem van épp. Ùgy érzem, hogy itt sokkal több a motivációm bármit is csinálni és alkotni. Hirtelen egy csomó ötletem támadt, amit kedvem is van beteljesíteni.

Eddig is voltak ötleteim persze, csak azoknak nem mindig volt kedvem nekilátni. Elfelejtettem milyen jó is amikor az ember motivált és élettelteli.

Ùgy tűnik a környezetváltozás sokat segít, ha az ember kitör egy már jól megszokott élethelyzetből. Persze még nem tudom mi lesz a végén, de (ma) vagyis tegnap sok minden történt.

Megismerkedtem egy pár üzletemberrel akiktől megtudtam sok érdekes dolgot nem csak a szigetről, de az adózásról is. Ciprus ugyanis sok szempontból érdekes hely.

Egyre jobban érdekelnek az ilyen adózással, cégalapítással kapcsolatos információk. A digitális nomád oldalamon szoktam írni hasonló témában, de úgy érzem még többet kell róla írnom. Sőt sok lehetőség adódott számomra, ami miatt úgy érzem mások számára is hasznos lehet.

Persze ezek olyan témák amelyek mások számára teljesen érdektelenek és unalmasak, ezért ezen az oldalon nem teszek említést róla.

Az első benyomásom azonban nagyon pozitív Ciprusról sok szempontból. De nem is szaporítom a szót. Készítettem egy újabb videót amiben kicsivel részletesebben elmesélem mi is történt.

[video_player type=”youtube” width=”640″ height=”360″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj0wbmMwR1BJVFBHbw==[/video_player]

 

Sok szeretettel:

Dóra

 

Dora

Dóra vagyok. Imádom az embereket, kúltúrákat, a zenét. Legföbb életcélom, hogy segítsek az embereknek megtalálni önmagukat. Nem hiszem, hogy bármiféle diplomai vagy szakképesítésre lenne szükségem ahhoz, hogy valamiröl írjak. Fontosnak tartom a tanulás minden módját, a kreativitást a szabad gondolkodást.

Itt megtalálsz Facebookon ->

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük